Op zoek naar zonne-panelen of warmtepomp als hernieuwbare energie?
Klimalux biedt u de oplossing.

Voordelig én bewust verwarmen

Wilt u uw woning de 21ste eeuw binnenloodsen? Zet dan voluit in op hernieuwbare energie. Zo spaart u niet alleen het milieu, maar bespaart u ook een mooi bedrag op uw energiefactuur.

Dankzij zonnepanelen en warmtepompen verwarmt u uw woning probleemloos – zonder afhankelijk te zijn van schommelende aardgas- of mazoutprijzen. Bovendien doet u het volledig met de kracht van de natuur.

Klimalux is een jong bedrijf dat zorgt voor een keurige plaatsing van uw zonnepanelen of warmtepomp in Limburg, Vlaams-Brabant of Antwerpen.

Nodig ons uit voor een gesprek,
leer alle voordelen kennen en
ontvang een gratis offerte!

Vraag een offerte aan

Focus op hernieuwbare energie

Zonnepanelen en een warmtepomp zijn een slimme keuze wanneer u een woning bouwt of renoveert. Maar wist u dat het slechts een kleine ingreep vereist om uw woning om te toveren tot een energiebewust huis?

Zonnepanelen en warmtepompen kunnen snel én zonder overlast geplaatst worden. Iedereen kan dus genieten van de talloze voordelen van deze systemen.

Bij Klimalux ligt de focus volledig op hernieuwbare energie. Omdat we geloven in kwaliteitsvolle producten die het leven van onze klanten beter maken. Dankzij onze expertise verwarmt u bewuster én voordeliger dan voorheen.

Bel ons 011 78 13 33

De nieuwste en meest
innovatieve technieken

De sector van hernieuwbare energie is altijd in beweging. Er komen elke dag nieuwe, nog betere producten op de markt. Om u een optimaal rendement te garanderen, scholen we ons voortdurend bij en spelen we kort op de bal.

We bieden u steeds de meest hoogwaardige zonnepanelen en warmtepompen aan die er op de markt te vinden zijn en vertrouwen enkel op producten van gerenommeerde producenten. Onze professionals doen er alles aan om u tevreden te maken.

Mail ons klimaluxbvba@gmail.com

Uw project, daar steken we energie in

Bent u op zoek naar een dynamisch bedrijf voor de plaatsing van zonnepanelen en warmtepompen – maar ook airconditioning
– in de regio Limburg, Antwerpen of Vlaams-Brabant? We komen met plezier bij u langs om uw project te bespreken.

Hebt u nog vragen? Contacteer ons! Samen bekijken we welke producten het meest geschikt zijn voor uw situatie.